breaking news
[VIDEO] Ionel Dinu, asumat ca trompeta liberala a lui Floricel

Filmarile pentru emisiunea care va fi difuzata de Muntenia TV si in care s-au aflat fata in fata principalii competitori pentru Primaria municipiului Giurgiu nu au fost lipsite de incidente.
In speranta ca Premierul Victor Ponta , care a fost invitat sa participe la filmari va pleca, stiut ca timpul in astfel de vizite este limitat, liberalii au incercat sa intarzie cat mai mult filmarile.

Pe cine s-ar fi putut baza pentru un astfel de plan, decat pe Ionel Dinu, acest Don Quijote al campaniei electorale. Care a intrat nervos in sala mare a Ateneului, unde se desfasura filmarea. Suparat ca el nu a fost invitat, a inceput sa strige in stilu-i caracteristic, sa ameninte, neputand fi potolit decat dupa s-a sunat la 112 si a aparut un echipaj de politie.

Spiritele s-au incins in momentul in care filmarea a intarziat mai bine de jumatate de ora… Candidatul Nicolae Florian a iesit pe hol si l-a apostrofat pe amfitrionul emisiunii pe motiv ca nu l-a lasat pe Ionel Dinu sa participe ca spectator. De unde, am dedus noi ca Dinu a fost invitatul special al lui Floricel pentru a face “galerie” si a strica pe cat se poate desfasurarea emisiunii. De altfel, PNL-ul si l-a asumat pe Dinu ca invitat din partea liberala.
Acelasi Floricel a fost foarte urticat de faptul ca un cameraman de la Open TV lua cadre pentru un promo al emisiunii si a amenintat ca “daca nu pleaca Open TV, isi va aduce si el o echipa de la GTV.

About the author

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *